Jouw hologram tijdens je afscheidsplechtigheid? Dat kan...! - BeforeYouGo.be

Jouw hologram tijdens je afscheidsplechtigheid? Dat kan...!

  • 14/09/2015
  • Geschreven door
  • 0 Reacties

Hologram

Krijgen we binnenkort hologrammen te zien bij uitvaarten? In Amerika hebben ze al een beetje ervaring met dit soort projecties op muziekevents en tijdens tv-shows. Wikipedia beschrijft een hologram als volgt: een manier om een driedimensionale afbeelding van een object te maken, met gebruik van een plat vlak in de vorm van een fotografische film of sensor, of een ingegraveerde structuur. Anders uitgelegd: een levensechte projectie van een persoon die er in werkelijkheid niet is.

Zo is het perfect mogelijk om je eigen afscheidsspeech op voorhand te filmen en als hologram te verschijnen voor je nabestaanden tijdens je afscheidsceremonie. Enkele Amerikaanse begrafenisondernemers zijn momenteel aan het experimenteren met deze nieuwe videotechniek. De eerste resultaten zijn alvast verbluffend omdat de afscheidsrede op deze manier écht heel persoonlijk wordt.

Het Amerikaanse bedrijf AIM Holographics werkt samen met enkele Amerikaanse uitvaartondernemers om het product in de markt te zetten. Als je als familie intekent op de moderne nieuwe techniek, krijg je een pakket toegestuurd waarmee je zelf opnames kan maken. Online kan je dan later alles laten samensmelten tot één unieke en persoonlijke videoboodschap van max. 6 minuten. Dit hologram kan dan tijdens de afscheidsplechtigheid worden afgespeeld in de aula van het uitvaartcentrum of in het crematorium.

De nabestaanden kunnen je dan 'live' horen praten en zien bewegen. Als laatste afscheidsrede kan dit tellen! Wanneer het product naar Europa komt, is nog niet geweten maar misschien brengt het productiehuisjes in onze contreien wel op ideeën. We zijn benieuwd... (ook naar het prijskaartje)!

Meer weten over een persoonlijk afscheid? Bezoek deze pagina's!


Reacties