Arriveer eens op een huwelijk in een doodskist - BeforeYouGo.be

Arriveer eens op een huwelijk in een doodskist

  • 12/06/2015
  • Geschreven door
  • 0 Reacties

Jenny

Een vrouw (56) uit Wales zorgde voor een grote verrassing op haar eigen trouw. Ze kwam aan op haar eigen bruidsfeest in... een gesloten doodskist. Ze leende de aanhangwagen in de vorm van een kist van haar broer Roger, een rasechte Hell’s Angel. De reden waarom ze dat deed: "Ik wilde eens iets anders dan een koets met paarden, een oldtimer of een motor. Dus kwam ik op het idee om in een doodskist aan te komen", aldus Jenny.

De vrouw heeft iets met doodskisten, want ze werkt sinds jaar en dag bij een begrafenisondernemer. Ze liet zich naar het stadhuis brengen door haar schoonzus, die met de trike van haar broer reed. Toen het bijzondere transport aan het stadhuis in Anglesey aankwam, opende de aanstaande bruidegom Christopher (51) het deksel van de kist. "Mijn broer en ik zijn heel 'close' dus was het leuk iets te doen om hem te bedanken voor alle steun en leuke gesprekken. Hij vond het fantastisch...", verklaarde Jenny achteraf. Ze trouwde met de 51-jarige truckchauffeur Christopher Lockett, die gelukkig op de hoogte was van haar speciale plan...

Op zoek naar bijzondere uitvaartvarianten of uitvaarttransportmiddelen? Bezoek dan zeker onze inspiratie-pagina en ons Groene uitvaart-dossier.

Bron: Mirror, Daily Mail, HLN.be


Tags

Reacties